Izrada web stranice – Plug & Play

Izrada web stranice – Plug & Play usluga

Moderne i kvalitetne web stranice

Po vrlo povoljnim cijenama izrađujemo web stranice prema vašim željama i potrebama.

Stranica uključuje naslovnicu, podstranice, izbornike, zakonom predviđeni obvezni sadržaj te sve ostale vaše materijale i razne forme.

Stranice su optimizirane za prikaz na svim uobičajenim uređajima i vrstama ekrana. Možemo ih smjestiti na naše poslužitelje, ishoditi željenu domenu i SSL certifikat te ih dodatno optimizirati i integrirati željene funkcionalnosti.

(more…)

Izrada web stranica

avatar

Izrada web stranica

Često imamo upite oko cijene izrade web stranice. Na takvo pitanje nema univerzalnog odgovora.

U ovom članku ćemo objasniti zašto nepostoji neki univerzalni cjenik na osnovu kojeg biste mogli pretpostaviti koliko će iznositi vaša investicija u web stranicu.

(more…)

Najbolja računala na tržištu

Najbolja računala na tržištu? DA!

Zašto?

Full Faktor računala su jedinstvena iz više razloga:
-svako računalo se prije isporuke testira sukladno najvišim industrijskim standardima
-operativni sistem nije samo predinstaliran, nego je u potpunosti instaliran, nadograđen na posljednje dostupne verzije sistema, upravljačkih programa i pratećih aplikacija te je izrađena sigurnosna kopija tako podešenog sistema
-uz svako FF računalo će biti priložena dokumentacija koja olakšava prve korake na tom uređaju
-u slučaju potrebe sa par klikova mišem možete vaše računalo vratiti na stanje u kojem je bilo u trenutku kada vam je isporučeno

(more…)

“Plug and play ” usluga

avatar

Puna “plug and play” funkcionalnost

Izraz “plug and play” ( PLUG & PLAY ) se koristi za uređaje koji su u punoj funcionalnosti već prilikom prvog pokretanja.

Svako računalo iz naše ponude je u potpunosti sukladno standardu “plug and play”. Na tržištu ćete vrlo lako pronaći uređaje i računala za koje se u reklamama navodi da dolaze sa operativnim sistemom. No najčešće se tu radi o predinstalaciji, što znači da je takav uređaj još daleko od pune funkcionalnosti.

(more…)

Zatvori izbornik
×

Cart