web, network, technology

O nama

Full Faktor je mlada kompanija s jakim timom ljudi i velikim ambicijama. Osnovna djelatnost kompanije je   internet prodaja proizvoda i opreme renomiranih proizvođača kupaonske opreme, klima uređaja te građevinskog materijala.

digital marketing, seo, google

Online trgovina - jednostavan i brz postupak, potpuna sigurnost

 Osim povoljne cijene proizvoda iz našeg bogatog asortimana prednost Full Faktora u odnosu na druge kompanije je u tome što imate mogućnost sve naručiti iz udobnosti svoga doma i izabrati hitnu dostavu unutar 2 sata (hitna dostava se odnosi samo na područje grada Zagreba radnim danom do 15 sati, za ostala područja pošiljke šaljemo preko naših partnera HP-Expresa i Overseasa)

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama. Facebook, Twiter, Instagram. Tu smo zbog Vas!

Hitna dostava

Ukoliko ste u poslu i usred rada Vam zatreba matrijala ili nekih dijelova, slobodno nas možete kontaktirati telefonom ili naručiti preko web shopa, a mi ćemo se potruditi da Vam sve dostavimo u najkraćem vremeskom razdoblju. Dok vi napravite pauzu za gablec mi jurimo prema Vama sa svježim materijalom I dijelovima za neometan nastavak rada.
Hitnu dostavu zaprimamo radnim danom do 15 sati.

Mogućnost ugradnje

Također, velika prednost Full Faktora je što u ponudi imamo vrhunski tim majstora koje možete angažirati za montažu ili ugradnju naručene robe.

Mogućnost naručivanja

Ako želite neki proizvod, a trenutno ga nema u ponudi, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona i u najkraćem roku pokušat ćemo Vam osigurati taj proizvod po najpovoljnijoj cijeni.

Povratak u trgovinu

Upoznajte Full Faktor

graphic05 free img
Shopping Cart